divendres, de gener 16

Junts (molt) millor

Alfafar (València), jo solet en una suite d'un hotel de cuatre estrelles (a la banyera, per mes senyals) i la recomenació musical d'una noia que acavaba de conèixer. Sona Jack Johnson i es respira "bon rollo", això és així.
Resulta ser un antic surfista que va aparcar la seva taula a la sorra d'una platja hawaiana per posar-se a crear cançons, la majoría de les quals tenen la capacitat de fer-me sentir millor amb mí mateix i tot allò que m'envolta.
Quan els núvols em tapen la vista busco cualsevol de les seves cançons (en especial "Better together") i el sol torna a escolar-se i a il·luminar-ho tot.

Em costa escriure sobre això, son bàsicament sentiments, us proposo que l'escolteu i em digueu que en penseu.


4 comentaris:

  1. Doncs està molt bé; no el coneixia jo aquest paio. Serà qüestió d'ampliar la llista (o sigui: esborrar-ne un per a fer lloc per a un altre).
    Càndid

    ResponElimina
  2. Em sembla que la Ginesta sap de què va, pots demanar-li consell a ella també.

    En tot cas disfruta'l perque és genial!

    Adam

    ResponElimina
  3. En Jack Johnson no va aparcar la taula de surf per voluntat pròpia, va tenir un accident i la lesió el va obligar a fer repòs durant un bon temps. Va ser en aquest període quan va començar a tocar la guitarra i a composar.
    Ell mateix afirma que si no hagués estat per aquell accident, segurament mai hagués arribat a integrar-se en el món de la música..
    Alguns creuen que això significa que el seu destí era cantar i composar, jo no vaig tan lluny i em limito a pensar que gràcies a aquella pategada ara puc gaudir de cançonasses com "middle man". (per cert, te la recomano papa, suposo que tu Adam ja la coneixes)

    Un petó!

    ResponElimina
  4. Tens raó (un cop més), m'he deixat "haver de" en la frase "va aparcar", la lesió va obligar-lo a abandonar una carrera i "gràcies" a això a iniciar-ne una altra.

    Potser el seu exemple ens pugui servir d'inspiració, potser en els nostres pitjors moments hem de replantjar-nos que volem fer...i potser d'aquest "reposicionament" en treiem grans èxits.

    Gini "Don't let your dreams be dreams"...

    ResponElimina